Informatii Livrare

Livrarea comenzilor se face de catre Fan Courier la adresa mentionata de dumneavoastra. Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 150 de lei, iar pentru restul acesta este de 20 lei.

Termenul mediu de livrae este de 48-72 ore. Comenzile primite pana in ora 14:00 vor pleca catre destinatar in aceeasi zi.

Conditii returnare produse

Conform Ordonantei nr. 130 din 31 august 2000 completata prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 pentru aprobarea ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta aveti dreptul sa ne anuntati in scris la adresa de e-mail office@alphavape.ro ca renuntati la comanda, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului/comenzii

Produsele returnate trebuie sa fie in starea in care acestea au fost expediate, sa aibe toate accesoriile si cutiile originale, sa nu prezinte urme de uzura sau defecte in caz contrar fiind obligati sa percepem contravaloarea operatiunilor necesare pentru aducerea produsului la starea initiala.

Din momentul receptiei returului, conform metodei stabilite de comun acord va vom credita contul pe site sau va vom rambursa valoarea produselor in maxim 30 zile.

Conditii de acceptare retur produs(e):

  • Produs ce nu este conform cu specificatiile din oferta vanzatorului.
  • Produs ce nu este conform specificatiilor mentionate in comanda cumparatorului
  • Produs nefunctional in primele 24 ore de la receptie sau colete ce prezinta deteriorari

Renuntarea la cumparare

Eventualele probleme legate de compatibilitatea dintre componentele achizitionate de pe www.alphavape.ro si cele detinute sau achizitionate de la alti comercianti, precum si erorile cumparatorilor in alegerea sau identificarea produselor corespunzatoare codurilor modelelor pe www.alphavape.ro, nu fac obiectul responsabilitatii noastre.