Garantie

Toate produsele comercializate prin alphavape.ro sunt garantate ca functioneaza la livrare. Daca ati primit un produs care nu functioneaza la livrare va rugam sa ne instiintati prin e-mail pe office@alphavape.ro sau la telefon 0723226073 sau 0758110780 cat mai repede dar nu mai tarziu de 48 ore de la primirea pachetului. Costurile generate de schimbarea produselor defecte la livrare cad in sarcina alphavape.

Prin garantia oferita de catre firma noastra se intelege schimbarea produsului cu unul identic sau restituirea sumei platite la achizitionare in cazul in care exista deficient  de fabricatie ale produsului si au fost respectate instructiunile de intretinere aflate pe site si primite cu produsul comandat.

Firma noastra se obliga sa rezolve sesizarile in perioada de garantie cu conditia ca acestea sa indeplineasca conditiile legale stipulate mai jos.

In cazul defectiunilor constatate la livrare, costurile de transport cad in sarcina vanzatorului iar livrarea produselor se face prin aceleasi metode ca cele initiale.

Pentru produsele defectate in perioada de garantie si post-garantie, costurile ce tin de prezentarea produsului pentru garantie/reparatie cat si cele generate de ridicarea/expedierea produsului cad in sarcina clientului.

.

Garantia este de 30 (treizeci) zile de la data achizitiei, in conformitate cu O.G. 21/1992, Legea 449/2003 si O.G. 174/2008 pentru baterii, moduri, incarcatoare, adaptoare de prize.

Vaporizatoarele nu beneficiaza de garantie comerciala.

Pentru a pastra bateriile in conditii optime de functionare se recomanda:

– sa curatati mufa cat mai bine inainte de a le pune la incarcat

– sa nu le insurubati fortat in incarcator

– sa nu insurubati fortat atomizorul.

Garantia nu acopera defectiuni datorate unei utilizari improprii: scurt-circuitare, imersie in lichide, lovituri, insurubari fortate etc. Aceste defectiuni, daca este posibil, vor fi reparate in service contra cost.

La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in set complet , impreuna cu copie de pe bonul fiscal. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.

Garantia este pierduta in cazul in care beneficiarul sau alta persoana incearca repararea oricaror defecte aparute.