Informatii Generale

Atentie !

  • Vaporizatoarele nu sunt o metoda acreditata de a renunta la fumat, daca doriti sa renuntati la acest viciu va rugam sa consultati medicul de familie care va poate indruma spre tratamente de specialitate.
  • Folosind vaporizatoarele personale doar schimbati metoda prin care inhalati nicotina.
  • Nu vindem aceste produse minorilor si atentionam ca produsele cu nicotina prezinta un risc pentru nefumatori, copii, femei gravide si persoane bolnave/sensibile la nicotina, cu risc special in cazul bolilor cardiace.
  • Cartusele cu e-lichid, sticlutele cu lichid si vaporizatoarele personanle, la fel ca tigarile si tutunul, trebuiesc tinute departe de copii. Nicotina este o substanta toxica.

Instructiuni de utilizare

Instructiunile de utilizare sunt valabile pentru toate produsele de pe site. Daca exista particularitati acestea vor fi mentionate in pagina produsului respectiv.

Baterii
Bateriile li-polimer nu se formateaza si nu trebuie trecute obligatoriu prin cicluri complete si repetate de incarcare-descarcare. De asemenea bateriile pot fi reincarcate oricand indiferent de starea de incarcare, fara nici un pericol, tehnologia li-polimer nu prezinta efect de memorie.
In momentul achizitiei acestea sunt incarcate cca. 50% din capacitate si pot fi folosite normal.
Functia de pornire/oprire a bateriei se utilizeaza apasand succesiv de 5 ori pe butonul bateriei intr-un interval cat mai scurt de timp. In acest fel se poate preveni activarea accidentala in buzunar.

Unele baterii au temporizare pentru a preveni activarea accidentala sau activarea cu o durata de timp prea lunga si nu inseamna descarcarea bateriei. Acest lucru este semnalizat prin clipirea indicatorului timp de 4-5 secunde si inseamna ca s-a atins limita de temporizare. O activare ulterioara decurge normal.

Incarcarea bateriilor
Incarcarea se face prin insurubarea bateriei in incarcator. Va recomandam sa nu folositi forta excesiva la insurubare, acest lucru nu face decat sa conduca la deteriorarea prematura a contactelor si stricarea bateriei. La insurubarea in incarcator, in momentul in care bateria face contact indicatorul luminos al bateriei clipeste repetat timp de cca. 5 secunde.

In timpul incarcarii LED-ul are culoarea rosie, la sfarsitul incarcarii sau fara baterie conectata culoarea este verde.
Inainte de incarcare recomandam sa curatati bine conectorul bateriei cu un servetel pentru a indeparta orice eventuale depuneri. Aceasta operatiune asigura un contact mai bun in incarcator si prelungeste viata bateriei.
Incarcarea este semnalizata prin indicatorul luminos rosu aflat pe incarcator. Terminarea procesului de incarcare este anuntata prin schimbarea culorii in verde sau albastru, in functie de model.

Incarcatorul
Va oferim doar incarcatoare cu alimentare prin mufa USB. Motivul acestei alegeri este faptul ca cele cu mufa USB sunt mai rapide decat cele de casa (priza) iar conectorul USB este la ora actuala mai raspandit si se gaseste mult mai usor ca o priza. De asemenea este mai usor ca greutate si mai comod de tinut la indemana.
Procesul de incarcare este semnalizat prin culoarea rosie a indicatorului luminos. Acesta se schimba in verde (sau albastru in functie de model) la sfarsitul incarcarii.

Precautii
Nu lasati niciodata vaporizatoarele la indemana copiilor!
Contin piese mici ce poti fi inghitite usor.

Evitati pe cat posibil socurile mecanice (prin scapare pe suprafete dure sau insurubare fortata) asupra componentelor.

Informatii lichide
Nicotina este o substanta toxica! Nu lasati vaporizatoarele nesupravegheate in preajma copiilor sau a animalelor de casa.
Utilizarea vaporizatoarelor personale de catre persoanele cu probleme ale aparatului cardio-vascular, femeile gravide sau cele care alapteaza este total contraindicata.
In urma studiilor efectuate s-au obtinut valori de 10 ori mai mici ale nicotinei din aburul produs decat in cazul tigarilor, va rugam sa aveti totusi in vedere ca aburul expirat contine nicotina.

Principalii constituenti ai lichidelor sunt:
– glicerina (0-80%)
– propilen glicolul (0-80%)
– apa distilata (0-20%)
– nicotina (0-3.6%)
– diferite substante aromatizante